Arnhem / Regus (centraal station)

Praktijk Arnhem

Adres
Nieuwe stationsstraat 20, (REGUS/ING)
6811 KS Arnhem

Ma. en Do. 10:00 – 20:00
Toeslag buiten kantooruren

Parkeren
Parkeergarage Centraal Arnhem
Willemstunnel 1, 6811 KZ Arnhem

Onthoud goed waar uw auto staat en neem liftschacht 01 of 03 naar de eerste verdieping (Kantoren) of vanuit de NS hal de roltrap naar boven en steek over naar de groene torenflat (Regus / ING / Raad voor de Kinderbescherming) en meld u aan de balie.


Openingstijden

De vestiging van Propria in Arnhem / Regus (Centraal Station) is geopend van Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur.

Propria kunt u vinden in het Regus/NS gebouw pal naast het Centraal station in Arnhem. Na 18.00 uur kunt u terecht in de praktijk Velp. Meer informatie vind u bij de vestiging Arnhem/Velp. Het is zo dat voor afspraken in het weekend en na 18:00 uur een toeslag van € 15,00 wordt berekend.

Propria locatie Arnhem Park Tower.

In Arnhem / Regus (Centraal station) wordt u door de receptie van Regus / NS ontvangen. Zij zullen u vertellen waar u naartoe moet en u zo nodig een toegangspas voor de verdieping geven waar u moet zijn zodat u daar even kunt wachten.

Bereikbaarheid

Het dagkantoor Arnhem / Regus (Centraal station) Park Tower is gevestigd in een zeer markant en zichtbaar gebouw, dat niet centraler had kunnen liggen en perfect is te bereiken.

Het is gelegen boven het station in het hart van een Arnhemse zakenwijk. De stad is per spoor verbonden met belangrijke steden in binnen- en buitenland,  mede door de ligging van Arnhem dichtbij de Duitse grens.

De vestiging is met de auto prima te bereiken. Een kleine tip: Kijk even op Google Earth om te zien hoe u in de nabije omgeving het beste kunt voorsorteren. Een afslag is in de verkeersdrukte snel gemist.

Nieuwe stationsstraat 20 (begane grond),
13e en 14e verdieping,
6811 KS Arnhem