Den Bosch / Regus (Bastion)

Registertherapeut of, psycholoog nodig?

Bij ons kunt u direct terecht

Een op de tien Nederlanders heeft last van psychische problemen. Vaak blijven deze mensen lang rondlopen met hun klachten. Dit is niet nodig, omdat de problemen met de juiste methodes goed te behandelen zijn. De afgelopen decennia zijn er veel behandelingsmethoden ontwikkeld die een positieve invloed hebben op de psychologische klachten van de mensen. Bij Psychologenpraktijk Propria in Den Bosch / Regus, Bastion (naast Essent) hebben wij ons deze methoden eigen gemaakt. U kunt hier meer lezen over de mogelijkheden wat betreft verschillende soorten behandelingen van Propria. Bij onze psycholoog in Den Bosch kunt u direct terecht. Wilt u meer weten of meteen een afspraak maken? Neem dan gelijk contact met ons op.

Als u psychologische hulp zoekt en u bent woonachting in de omgeving Den Bosch dan is psychologenpraktijk Propria de juiste keuze:

  • Wij hebben geen wachtlijsten en u kunt direct bij een psycholoog terecht.
  • Wij hebben ruime ervaring met verschillende behandelingsmethoden.
  • Onze psychologen en registertherapeuten staan ook in de avonden en in het weekend voor u klaar.

Bereikbaarheid Propria Den Bosch

Praktijk Regus
Willemsplein 2,
5211 AK Den Bosch (REGUS)

Wo. en Vr. 10:00 – 20:00
Toeslag buiten kantooruren

Parkeren
Als u uw GPS instelt op Willemsplein 4, Den Bosch dan komt u uit voor de hekken van de Essent parkeergarage.

Bij de zuil moet u kiezen voor REGUS en bij gehoor aangeven dat u voor Proprium/Propria/Jan Aukes komt.

U kunt dan gratis parkeren


Bij binnenkomst wordt u ontvangen door de receptionisten van Regus. Zij zullen u aanmelden. Terwijl u wacht kunt u alvast gebruik maken van koffie of thee.

  • Goed bereikbaar per auto
  • Op loopafstand van het Centraal station ’s Hertogenbosch

U bent hier welkom voor:

  • Psychotherapie
  • Hypnotherapie
  • Coaching, counseling of relatietherapie van Proprium

Maak een afspraak bij Propria

Een afspraak maken bij Psychologenpraktijk Propria is zeer eenvoudig. Het is ook mogelijk om buiten kantooruren en op zaterdag een afspraak in te plannen. In onze vestigingen in Den Bosch kunt u terecht van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 14:00 uur. De therapeut zal de buitendeur voor u openen. Als u met iemand mee naar binnen loopt blijf dan bij de balie op de begane grond. Een afspraak maken bij de psycholoog of registertherapeut in Den Bosch doet u hier.

In onze vestigingen in Den Bosch bent u van harte welkom voor psychotherapie of andere psychosociale therapie. Als klant van Propria kunt u voor coaching ook terecht bij onze andere vestigingen. Onze registertherapeut / psycholoog (tevens praktijkhouder) in Den Bosch is Jan Aukes.

Bij ons kunt u rekenen op een respectvolle, persoonlijke en warme benadering.