Praktijk Nijmegen

Propria in Nijmegen

De vestiging in Nijmegen staat bekend om haar huiselijke sfeer. Jan Aukes is in Nijmegen de therapeut en tevens de praktijkhouder.

U bent hier welkom voor:

  • Psychotherapie
  • Hypnotherapie
  • Coaching, counseling of relatietherapie van Proprium
Adres
Jonkerbosplein 52
6534 AB  Nijmegen

Ma. – Vr. 10:00 – 20:00

Parkeren

Door de nabijheid van grote uitvalswegen in de richting van de randstad en Duitsland (A50, A73 en A326) is de bereikbaarheid bijzonder goed te noemen en is er voldoende ruimte om (kosteloos) te parkeren. Ook door de aanwezigheid van treinstation ‘de Goffert’ en verschillende bushalten op loopafstand, is ook een verbinding met het openbaar vervoer snel gelegd.

Ik raad u af om onder het gebouw te parkeren. Dit is erg duur. U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van het NS station Goffert. Deze parkeerplaats ligt aan de Neerbosscheweg (Zie ook het kaartje op de link) en wordt aangeduid met bordjes ‘Goffert’. U kunt vervolgens binnen enkele minuten het gebouw

Een kaartje treft u hier aan. Op dit kaartje wordt het gebouw aangeduid met ‘Novio Tech Campus’.


Na aanmelding ontvangt u een inschrijfformulier. In dit formulier treft u ook alle belangrijke gegevens aan die u nodig heeft om vast te stellen hoe het staat met uw verzekeringsdekking.

Onze vestiging ligt op slechts 5 minuten lopen van treinstation Goffert en is via de bus goed bereikbaar. U kunt er gratis parkeren.


Psycholoog of Registertherapeut praktijk Nijmegen

U kunt direct bij ons terecht voor een afspraak.

Psychologische klachten komen vaker voor dan u wellicht denkt. Maar liefst een op de tien Nederlanders loopt rond met psychische klachten. Door schaamte of onderschatting blijven mensen vaak te lang zitten met hun klachten. Dit vinden wij bij Propria erg jammer, omdat psychologische problemen uitstekend te behandelen zijn door het gebruik van de goede methodes. De afgelopen decennia hebben ontwikkelingen in de psychologie geleid tot de beschikbaarheid van diverse manieren om psychologische problemen te behandelen. Bij Propria hebben wij deze behandelmethoden in huis. Meer informatie over de mogelijkheden bij Propria leest u hier. Wij hebben geen wachtlijst, dus na aanmelding kunt u vrijwel direct bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

Voor een psycholoog of registertherapeut in Nijmegen kiest u voor Propria:

  • Geen wachtlijsten.
  • Ruime ervaring met verschillende therapievormen.
  • Afspraken mogelijk in de avonden en in het weekend.