Uw therapeut

Uw therapeut

U heeft al kennisgemaakt met Propria en/of Proprium, maar wellicht heeft u nog behoefte aan meer achtergrondinformatie. Met dit document hopen wij al uw eventuele openstaande vragen te beantwoorden, zodat u met een vertrouwd gevoel de verbintenis met onze praktijk aangaat. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Er is een duidelijk onderscheid tussen Propria en Proprium. Hieronder vindt u meer informatie over beide takken. Tijdens de kennismaking en gedurende het traject zal duidelijk worden of u baat heeft bij de dienstverlening van Propria of Proprium.

Propria

Zoekt u hulp bij psychische klachten? Loopt u telkens tegen bepaalde problemen aan? Heeft u weinig zelfvertrouwen? Goed nieuws: u hoeft het niet alleen op te lossen. Propria is er in tijden dat u een helpende hand kunt gebruiken. We oordelen niet, maar geven u een leidraad om tot nieuwe inzichten te komen. Propria kiest bewust voor behandelmethoden die zijn nut en effectiviteit in de praktijk of in wetenschappelijk onderzoek hebben bewezen.

Proprium

Functioneert u niet optimaal in uw werk? Of heeft u bijvoorbeeld moeite om werk te vinden en/of houden? Dat zijn typisch vraagstukken die bij Proprium aan bod kunnen komen. Door middel van coaching en counseling gaan we met uw situatie aan de slag. Het doel is ervoor zorgen dat u op werkgebied weer optimaal gaat functioneren. Coaching is zowel mogelijk voor bedrijven als particulieren. Het is een investering in uzelf die veelal vergoed wordt door de zorgverzekeraar, werkgever, Belastingdienst of het UWV.

Uw therapeut

Jan Aukes is de drijvende kracht achter Propria en Proprium. “Ik ben actief als therapeut, counselor en coach bij Propria en Proprium. Als register-, en psychosociaal therapeut ben ik goed onderlegd en ervaren, bovendien word ik voortdurend bijgeschoold en zijn er regelmatig intervisie bijeenkomsten met andere therapeuten. Dit garandeert een breed en modern aanbod van hulpverlening. Mijn aanpak is respectvol, geduldig en persoonlijk.”